Om Dypindrero

 

Tjenester

Enkeltklasser /introkurs, kurs for alle og fordypningskurs i MediYoga (Medisinsk Yoga) for privatpersoner i gruppe på Leangen i Trondheim og Midtsandtangen i Malvik. I tillegg til MediYoga inneholder de fleste av klassene lydavspenning med blant annet Gong og koshiklokker og noen av kursene samtaler om de tre prinsipper.

Nettbaserte kurs i MediYoga for alle (onlinekurs). Tre ulike: MediYoga trinn 1 stressreduksjon, MediYoga trinn 2 Balanse og MediYoga trinn 3 Chakra.

– Privattimer i  Trondheim, Malvik og Stjørdal og omegn

– Introkurs og kurs for bedrifter og andre grupper ved henvendelse.

Rehabiliteringsyoga i gruppe (i helsetjenesten) ved henvendelse

 

Kontakt meg

 

Visjon

Jeg vil hjelpe deg til dyp indre ro og balanse i kroppen og hverdagen med enkle og svært effektive verktøy fra MediYoga og en dypere forståelse av ditt potensiale, slik at du kan leve livet ditt friskere, gladere og mer tilstede i deg selv og øyeblikket.

«Kan du puste kan du gjøre MediYoga

 

”Jeg er kjempefornøyd 🙂 Før holdt jeg alt inne i meg. Nå er jeg mye flinkere til å si fra hva jeg mener og føler, og jeg har kvittet meg med mye dårlig samvittighet. Føler også at jeg lever mer i nuet, og tar innover meg flere inntrykk og stemninger. Livet har rett og slett blitt bedre. Tusen takk Maiken <3 ” Kari Enger

 

”Jeg var sjelden i kontakt med meg selv, og har alltid vært stresset – på vei til et annet sted, fortere, fortere, fortere. Kursene i Medisinsk Yoga har vært et herlig pusterom i livet mitt, og ført meg tilbake til meg selv. Jeg slipper spenninger, sover godt, bekymrer meg mindre, og opplever en større aksept for egen kropp. ”Svulstig”, men sant, og for meg har det blitt veldig viktig. Takk for fine uker, oppmuntring, motivasjon og hjelp til å fremme egen helse :)”  anonym

Les flere anbefalinger!

 

Maiken

Hvem er jeg?

Maiken Sneeggen er internasjonalt sertifisert yogaterapeut og lærer i Mediyoga fra MediYoga International, og har bred erfaring med undervisning i Medisinsk Yoga for ansatte i bedrift, grupper innen helsevesenet og privatpersoner på kurs og individuelle timer. Jeg representerer MediYoga Norge som lærer i MediYoga Kidz i Trøndelag.

Jeg er autorisert fysioterapeut i bunnen, og har erfaring med rehabiliteringsarbeid, personlig treningsveiledning og instruktør for en stor variasjon av treningsgrupper. Jeg har mange års erfaring som danselærer for barn og voksne.

Jeg har de siste årene fordypet meg i forståelsen som kalles de tre prinsipper, som beskriver hvordan vi skaper vårt liv innefra øyeblikk for øyeblikk, og de tre kreftene eller prinsippene som alltid er tilstede når vi mennesker opplever vår egen virkelighet. Jeg er i mentoring i egen forståelse og formidling.

Jeg er en varm og omsorgsfull person, og mitt talent er å guide mennesker til dyp avspenning og avkobling. Jeg vil veldig gjerne bidrar til at du kan leve et bedre liv med MediYoga og dypere kontakt med potensialet som bor i deg.

Du kan lese mer om meg og mine erfaringer med MediYoga i bloggen min.

 

Du er alltid varmt velkommen til å ta kontakt med meg!

Kontakt meg

 

Det er med stor glede og stolthet at jeg lærer andre Medisinsk Yoga, og jeg er overveldet over responsen. Takk!

 

Kursoversikt

Privattimer

Yoga på arbeidsplassen

Yoga i helsetjenesten/rehabilitering

Kommentarer er stengt.