Nettbasert kurs i Medisinsk Yoga Trinn 2 Frisk, sterk og glad med kropp og sjel i balanse

bla%cc%8a-sommerfugl

Nettbasert kurs i Medisinsk Yoga Trinn 2

Frisk, sterk og glad med kropp og sjel i balanse

Myke muskler – Mindre smerter – Bedre søvn

Med Maiken fra Dypindrero.no

 

Kjenner du deg ute av balanse?

Plages du med smerter i muskler og ledd?

Opplever du problemer søvnen?

 

Har du lyst til å benytte vinteren til å gi deg selv flere fantastiske verktøy for å spenne av, stresse ned og komme i balanse?

 

Nå kan du fortsette på Trinn 2 når du har lyst!

Inkludert er 3 måneder oppfølging og tilgang til kursportalen så lenge kurset ligger ute (garantert 5 år). Modulene kommer ukentlig beregnet fra den datoen og ukedagen du registrerer deg. Kurset er for deg som har gått grunnkurs/Trinn 1 i Medisinsk Yoga enten ”live” eller nettbasert. Du får tilgang til kurset umiddelbart. Du kan klikke på bildet under for å komme til betalingssiden.

 

Jeg ønsker deg velkommen inn! Har du spørsmål kan du gjerne sende meg en e-post til post@dypindrero.no.

 

registreringsknapp

 

Ikke tatt Trinn 1? Ønsker du info om Nettkurs i MediYoga Trinn 1 kan du følge linken under. Pakkepris er mulig HER

Til info om Nettbasert kurs i Medisinsk Yoga Trinn 1 >>

Yoga på strandaLivsstyrke, glede og indre ro

Hva vil du få ut av å delta på kurset?

I Trinn 2 kombineres pusten i større grad med myke bevegelser for at du skal kunne løse opp spenninger i hofter, rygg, skuldre og nakke og skape generell balanse i kropp og sinn. Det er større fokus på den praktiske delen i dette kurset og du vil lære 2 hele MediYogaprogram som inneholder flere øvelser og to meditasjoner hver.

–       Du vil lære enkle og svært virkningsfulle øvelser for å løse opp spenninger og slappe av. Det er øvelser som alle kan gjøre, og du kan sitte på stol.

–       Du vil øve videre på å puste på en måte som hjelper deg å beholde balanse og ro i en utfordrende hverdag.

–       Du vil lære nye pusteteknikker for blant annet balanse, å rense kroppen og å øke energien.

–       Du vi lære fantastiske meditasjoner for å roe ned, balansere og styrke kropp og sinn.

–       Du får støtte og veiledning i å videreføre egen yogapraksis slik at du kan finne daglige pusterom i en stresset hverdag.

–       Du vil få muligheten til å velge mellom ulike lengder på de daglige øktene, og bli istand til å sette sammen/velge ut øvelser ut ifra dine behov og ønsker. Her veileder jeg deg med glede.

 

Nettbasert kurs i Medisinsk Yoga Trinn 2 Frisk, sterk og glad med kropp og sinn i balanse er…

Et 100 % fleksibelt kurs hvor alt kursmateriell deles via kurportal på internett og e-post. Du kan ta kurset hjemme i din egen stue, eller et hvilket som helst annet sted hvor du har internetttilkobling. Det er lagt opp som et 8 ukers kurs med 7 moduler. Ukentlig får du en e-post tilhørende ei ny modulside, minus uke 4 som er implementeringsuke.

Modulene inneholder undervisningsvideo om ukens tema, instruksjon med bilde eller video til eventuelt nye øvelser, og lydspor med hele yogaprogrammet for den aktuelle uka innlest med bakgrunnsmusikk. Guidingen på lydsporet er tilpasset til ukens tema. Det tas utgangspunkt i 2 trygge, enkle og effektive yogaprogram fra MediYoga, Startpakke 2 og Startpakke 3.

En viktig del av kurset er at du praktiserer noen av øvelsene på egen hånd daglig, eller så ofte du kan. For å gjøre det enklest mulig for deg, får du korte lydfiler til daglig praksis til nedlasting. Slik kan du ha dem med deg hele tiden.

Uke 4 av kurset er implementeringsuke, fordi det erfaringsmessig er verdifullt å ha ei uke til å lande de 3 første modulene på. Dessuten gir det deg mulighet til å praktisere det første yogaprogrammet i 4 uker, slik at du kan merke de langsiktige effektene av øvelsene.

Den 9. uka er bonusuke og evalueringsuke. Du fortsetter egenpraksisen, og jeg svarer på spørsmål du måtte ha i forhold til innholdet i kurset og din egenpraksis videre. Når du har levert din evaluering, venter en bonus på deg. Jeg tenker at det vil være inspirerende for deg å ha flere øvelser og en ny meditasjon å ta frem når du kjenner deg klar for noe nytt.

Kurset er 100 % fleksibelt, som vil si at du kan se videoene og lytte til lydsporene akkurat når det passer deg og så mange ganger du ønsker. Innholdet vil være tilgjengelig for deg i et helt år.

Du kan benytte deg av den samme hemmelige facebookgruppa som ved Trinn 1. Der inne svarer jeg med glede på alle dine spørsmål, og du kan få verdifull støtte og inspirasjon fra de andre.

Om du har spørsmål eller erfaringer som du ønsker å dele med meg privat underveis i kurset er du velkommen til å sende meg e-post eller sms. Jeg ønsker å hjelpe deg å etablere gode helsefremmende vaner, og et av målene med kurset er at du skal få den veiledningen du trenger, og svar på det du lurer på i forhold til hvordan du kan bruke verktøyene i din hverdag. Individuell veiledning fra meg på e-post er inkludert så lenge kurset pågår og litt til, i 3 måneder.

 

Hvorfor gjøre litt yoga hver dag?

For å virkelig oppleve effektene av yoga er det best å gjøre litt hver dag. Det er som din daglige medisin. Det hjelper ikke like godt å ta 7 piller en gang i uka. Eller? Hjernen vår har evnen til å endre seg om den får påminning ofte nok og over lang nok tid. Etter 4-8 uker med jevnlig praksis kan du virkelig oppleve de langsiktige effektene av yogapraksisen.

En annen grunn er at din yogapraksis er din stund med deg selv, hvor du lytter til hva kroppen forteller deg og gir deg selv oppmerksomhet og omsorg. Ei slik stund trenger vi alle hver dag.

 

Hva trenger du?

Du trenger en stol og en matte/teppe å ligge på. Du trenger et sted hvor du kan være uforstyrret en liten stund hver dag. Du bestemmer selv hvor mye tid du setter av hver dag ut ifra hva du har mulighet til, men det anbefales minst 15 minutter per dag. Hele yogaprogrammet tar 45-75 minutter, og det anbefales å gjøre hele programmet 2 ggr per uke. Undervisningsvideoene er på 10-20 minutter.

Valgfritt er tente lys, friske blomster og andre ting som skaper en god og trygg atmosfære for deg. Men, du holder øynene lukket så ofte som du kan under øvelsene, så det er ikke nødvendig.

 

Hva går vi igjennom i løpet av kurset?

Hvordan slippe spenninger. Kraften i å lytte til kroppen og være nærværende. Kraften i visualisering.

Smerter – Grunnleggende smertefysiologi – Hva kan yoga og meditasjon gjøre for å redusere smerter.

Immunforsvaret – Hva kan MediYoga bidra med for et sterkt immunforsvar og hvordan.

Bedre søvn – Øvelser for bedre søvn. Hvordan kan MediYoga påvirke søvnen.

Friskere rygg – Hva står ryggen for anatomisk/fysiologisk og yogisk. Hvordan få en friskere rygg.

Hodepine/migrene og MediYoga

De 7 chakraene og kjertelsystemet

 

Hva inngår i kursavgiften:

–        7 undervisningsvideoer + innholdet skriftlig på pdf til nedlasting

–        Du lærer 2 MediYogaprogram med trygge, enkle og effektive øvelser gjennom demonstrasjonsvideoer og instruksjon på lydspor

–        7 lange MediYoga økter på lydspor, 30-75 minutter (til avspilling på internett). Hver lydfil inneholder et helt yogaprogram med instruksjon tilpasset til ukens tema.

–        Korte lydfiler til alle øvelsene i de to 2 MediYogaprogrammene (for nedlasting).

–        Personlig oppfølging på e-post så lenge kurset pågår i 3 måneder

–        Frivillig deltakelse i hemmelig facebookgruppe

–        Samtale med meg på Skype/telefon ca 45 minutter

 

Hva koster det å være med?

Pris er 990 kroner

NB! Innholdet er eksklusivt for deg, og det stoler jeg på at du respekterer.

 

2014-09-22 16.09.30

 

Hvordan melder jeg meg på?

Klikk på linken for å registrere deg og få umiddelbar tilgang til kursportalen! Velkommen med!

registreringsknapp

 

14 dagers garanti

Jeg kan garantere deg utbytte om du følger kurset og utfører din yogapraksis daglig. Derfor får du 14 dagers pengene tilbake garanti. Opplever du at kurset ikke gir deg den verdien du forventet selv om du har fulgt planen og gjort øvelsene, gir jeg deg pengene tilbake uten diskusjon. Jeg ønsker sterkt at du skal bli fornøyd, utvikle deg og skape gode helsefremmende vaner.

Til info om Nettbasert kurs i Medisinsk Yoga Trinn 1 >>

Til Kurs i Trondheim >>

 

Til Dypindrero.no på facebook >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *