Balanse : MediYoga Frisk, sterk og glad

Balanse : MediYoga Frisk, sterk og glad

Myke muskler – Mindre smerter – Bedre søvn og mer

 

Med Maiken Sneeggen, MediYogaterapeut og -lærer og fysioterapeut

 

Kjenner du deg ut av balanse?

Plages du med smerter og spenninger i musklene av stress?

Opplever du indre uro, tankespinn, bekymringer, eller problemer med søvnen?

Har du lyst til å gi deg selv flere herlige avstressende timer med MediYoga og lære flere deilige og effektive øvelser?

 

Mandag kl. 20.00-22.00 fra 29. oktober (6 uker)

Sted: Leangen i Trondheim i lokalene til Femme vis á vis 3T Leangen

 

Balanse

Hvordan er kurset lagt opp?

Det er et kurs med kurskvelder på 2 timer ukentlig. Hver kurskveld inneholder kveldens tema (15-30 min), MediYoga-program (75-90 min) og spørsmål og refleksjon (5-10 min). Det tas utgangspunkt i to fantastiske avspennende MediYoga-program (Startpakke 2 og 3) og noen øvelser og meditasjoner i tillegg. Du får et hefte med de ulike øvelsene hvor det står hvordan og hvorfor du gjør dem. Du vil få skriftlige presentasjoner av alle temaene. Alt skriftlig materiale sendes i utgangspunktet på e-post.

Lydfiler med alle øvelsene til den daglige yogapraksisen din får du tilsendt direkte på e-post fortløpende. Lydfilene kan du laste ned på til datamaskinen, overføre til mobil eller musikkspiller og lytte til hvor som helst og når som helst. Du kan få CD med øvelsene om du ønsker deg det i stedet for (informer meg om det ved påmelding).

Bonus til deg som deltar på kurset er tilgang til den nettbaserte versjonen av kurset med blant annet undervisningsvideoer om de ulike temaene og MediYogaøktene innlest på lydspor. Slik kan du repetere temaene om du ønsker det eller oppdatere deg om du mister en kurskveld eller flere.

Om du har spørsmål eller erfaringer som du ønsker å dele med meg privat er du velkommen til å sende e-post eller sms mellom samlingene. Jeg ønsker å hjelpe deg å etablere gode helsefremmende vaner, og et av målene med kurset er at du skal få den veiledningen du trenger, og svar på det du lurer på i forhold til hvordan du kan bruke verktøyene i din hverdag. Derfor er individuell veiledning på e-post inkludert.

 

Hva vil du få ut av å delta på kurset?

I Trinn 2 kombineres pusten i større grad med myke bevegelser for å løse opp spenninger og øke sirkulasjonen i hofter, rygg, skuldre og nakke og å skape generell balanse i kropp og sinn. Det er større fokus på den praktiske delen i dette kurset og du lærer alle de mest grunnleggende øvelsen og meditasjonene i MediYoga. Tema er mindre smerter, slippe spenninger, friskere rygg, indre ro, bedre søvn, mindre hodepine, sterkere immunforsvar og en intro til chakraene og hormonsystemet. I tillegg fortsetter vi å ha fokus på daglig praksis og deler tips og reflekterer rundt hvordan etablere/opprettholde MediYoga i hverdagen.

–       Du vil lære enkle og svært virkningsfulle øvelser for å løse opp spenninger fra hofter til kjeve og å slappe av. Det er øvelser som alle kan gjøre, og du kan sitte på stol.

–       Du vil øve videre på å puste på en måte som hjelper deg å beholde balanse og ro i en utfordrende hverdag.

–       Du vil lære nye pusteteknikker for blant annet balanse, rense kroppen og økt energi.

–       Du vi lære fantastiske meditasjoner for å roe ned og styrke kropp og sinn.

–       Du får støtte og veiledning i å videreføre egen yogapraksis og de daglige pusterommene i hverdagen.

–       Du vil få muligheten til å selv bestemme lengden på de daglige øktene, og bli istand til å sette sammen/velge ut øvelser ut ifra dine behov og ønsker.

 

Hvorfor gjøre litt yoga hver dag?

For å virkelig oppleve effektene av yoga er det best å gjøre litt hver dag. Det er som din daglige medisin. Det hjelper ikke like godt å ta 7 piller en gang i uka. Eller? Hjernen vår har evnen til å endre seg om den får påminning ofte nok og over lang nok tid. Etter 4-8 uker med jevnlig praksis kan du virkelig oppleve de langsiktige effektene av yogapraksisen.

En annen grunn er at din yogapraksis er din stund med deg selv, hvor du lytter til hva kroppen forteller deg og gir deg selv oppmerksomhet og omsorg. Ei slik stund trenger vi alle hver dag.

 

Hva inngår i kursavgiften?

–       Avstressende og balanserende kurskvelder/dager i liten gruppe (maks 12)

–       Lydfiler til egenpraksis på e-post.

–       Hefte med bilder og skriftlig instruksjon i øvelsene.

–       Skriftlige presentasjoner av alle temaene.

–       Individuell veiledning på e-post, evnt. sms.

BONUS:

–       Tilgang til nettbasert versjon av kurset med MediYoga-økter pålydspor og undervisningsvideoer. Alt ligger samlet i en kursportal.

NB! Innholdet i lydfiler og videoer er eksklusivt for deg, og det stoler jeg på at du respekterer.

vinter

Hva koster kurset?

Pris for Balanse er 1950,- kroner.

Du får 20 % rabatt på Null stress : MediYoga og Balanse : MediYoga og ved påmelding til begge kursene samtidig t.o.m. 3. september.

 

Hvordan melder du deg på?

Send din påmelding på e-post til maiken@dypindrero.no eller på send SMS eller ring 41697313. Kontaktinfomasjonen jeg trenger er fullt navn, e-postadressen din, hjemmeadressen din (postadresse) og mobilnummeret ditt.

Så snart du har mottatt bekreftelse på plass, betaler du kursavgiften direkte til kontonummer 86014332822. Husk! Merk betalingen med Medisinsk Yoga Balanse (og evnt. Null stress) + navnet ditt.

Jeg sender gjerne en faktura til deg på e-post om du ønsker det. Ønsker du kursavgiften oppdelt i to delbetalinger er det mulig. Si ifra ved påmelding om du ønsker faktura eller to delbetalinger!

 

Betingelser for påmelding

Påmeldingen er bindende enten den er gjort skriftlig, muntlig eller ved betaling. Ved sykdom eller annet uforutsett gis muligheten til å ta igjen hele kurset eller enkle kurssamlinger neste gang kurset settes opp. Du kan også velge å ta igjen på en av de andre ukentlige klassene i MediYoga.

Betingelser for å ta igjen samlinger:

  • Du gir beskjed før kursstart eller før den aktuelle kurskvelden.
  • Du tar selv initiativ om du ønsker å ta igjen kurs/kvelder.

Skulle du ønske å si ifra deg plassen din er det disse reglene som gjelder:

Avmelding minst en uke før kursstart medfører et gebyr på 1000 kroner. Avmelding senere enn 1 uke før kursstart medfører at du betaler hele kursavgiften. Ved uforutsett sykdom eller endring i livssituasjon/arbeidssitusjon kontakter du meg så snart som mulig, så finner vi den beste løsningen sammen.

Ta gjerne kontakt med meg om lurer på noe!

 

 

Til info om Null stress

Til info om nettbaserte kurs

Følg med på facebook for nye kurs, workshops og Gongbad! Følg facebooksiden HER

2 kommentarer til Balanse : MediYoga Frisk, sterk og glad

  1. Pingback: Nye kurs i MediYoga – Medisinsk Yoga i Trondheim høsten 2015 | Dypindrero.no

  2. Pingback: Nye kurs i MediYoga – Medisinsk Yoga januar 2015 | Dypindrero.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *