Fordypningskvelder i MediYoga høsten 2016

 Chakra

– hormonsystemet

– energi i flyt

– balanse i de ulike lagene av livet

 Chakrabalansering

Torsdager kl 17.15-19.15

Sted: Klinikk Femme på Leangen, Falkenborgveien 38, vis á vis 3T Leangen

Fordypningskveldene er for deg som:

  • har tatt grunnkurset/Trinn 1 (eller har grunnleggende erfaring med Kundalini yoga eller MediYoga)
  • ønsker å lære flere trygge og virkningsfulle øvelser og yogaprogram
  • ønsker å gå dypere i yogapraksisen din og i tema som omhandler yogapraksisen
  • vil utfordre deg selv med litt mer krevende øvelser og lengre meditasjoner sammenlignet med grunnkurset (jeg tilpasser øvelsene til dine forutsetninger i samarbeid med deg)

På kurskvelder med Maiken/Dypindrero.no får du alltid øvelsene skriftlig på e-post, og ofte får du tilgang til opptak av kveldene eller de lydfilene du trenger for å lykkes med å øve deg videre hjemme på egeng hånd.

 

Du kan lese tilbakemeldinger fra deltakere lenger ned.

 

Her er en oversikt over Fordypningskveldene høsten 2016:

Stødig

 

MediYoga Fordypning Torsdager kl 17.15.19.15 fra 18. august

Åpne kvelder/drop-in er i oddetallsukene og merket med LILLA

 

18. august (Åpen) Chakrabalansering – et mykt yogaprogram for å balansere chakraene og meditasjon

25. august Chakrakurs (partallsuke) Rotchakra – Tilstede her og nå

1. sept (Åpen) et program for det nedre triangelet – Stødig – stressreduksjon, motstandskraft, god nok

8. september Chakrakurs (partallsuke) Seksuelchakra – Flyt, lyst, skaperkraft

15. september (Åpen) et program for kreativitet og flyt, indre ro og den feminine energien

22. september Chakrakurs (partallsuke) Navlechakra – Kraft, energi, mot

29. september (Åpen)  fri pust og livskraft

6. oktober Chakrakurs (partallsuke) Hjertechakra – Kjærlighet, takknemlighet, tilgivelse, glede

13. oktober HØSTFERIE

20. oktober Chakrakurs (partallsuke) Halschakra – Kommunikasjon

27. oktober (Åpen) Mantrameditasjoner – ulike mantra og hva de påvirker, hvordan synge mantra

3. november Chakrakurs (partallsuke) Pannechakra – Fokus, balanse og intuisjon

10. november (Åpen) …hjertekveld <3 glede, immunforsvar, healing

17. november Chakrakurs (partallsuke) Kronchakra – Å være i ett med universet, i harmoni

24. november (Åpen) Hjertekveld <3 Størst av alt er kjærligheten

1. desember Charakurs (partallsuke) Auraen

8. desember (Åpen) Tema kommer etter ønsker fra dere.

 

18. august: Chakrabalansering – Hormonene i balanse (åpen kveld)

Program for å balansere hele chakrasystemet med 1-2 øvelser for hvert chakra. Repetisjon av hva de ulike chakraene står for veves inn. Du får muligheten til å oppleve dine chakra. Et program for fullstendig balanse i kropp, sinn og følelser. Avsluttes med mantrameditasjon for å balansere hele chakrasystemet.

 

Partallsukene fra 25. august t.o.m. 1. desember

Lær deg å balansere dine chakra (lukket prosesskurs over 8 kvelder)

Chakraene eksisterer inne i oss alle, og kan blant annet beskrives som energihjul. Vi har en fysisk kropp, og er samtidig et energivesen. Chakraene fungerer som en bro mellom den fysiske materien og den subtile substansen som er en del av oss – energien. På dette kurset vil du få anledning til å danne deg din egen oppfatning av chakrasystemet, basert på ny kunnskap og dine egne opplevelser med yogaøvelser og meditasjoner fra MediYoga.

 

Det ligger i chakrasystemets natur å strebe etter balanse. Alle chakraene er like viktige. Ubalanse i ett chakra påvirker de andre fordi alle er intimt knyttet til hverandre. Chakraene balanserer og regulerer kroppen på mange forskjellige måter. Hvert enkelt chakra er forbundet med det sentrale nervesystemet via en stilk som slutter i ryggmargen. Chakraene står også i forbindelse med og påvirker det endokrine kjertelsystemet (hormonene) og har derfor stor innflytelse på vårt psykiske og fysiske velvære. For hvert chakra vi skaper balanse i, får vi mer livskraft og selvinnsikt.

Ønsker du å være med på denne spennende reisen i deg selv?

I kursprisen får du lydfiler med instruksjon i et kort yogaprogram for hvert chakra. Slik kan du praktisere hjemme mellom kursdagene, og fortsette reisen resten av livet om du vil. Du får kompendium og tilgang til opptak av kurskveldene på nett.

 

Rotchakra – VÆRE – grunntrygghet og selvfølelse

Sakralchakra – FØLE – kreativitet og relasjoner

Navlechakra – GJØRE – kraft og selvtillit

Hjertechakra – ELSKE – ubetinget kjærlighet og verdighet

Halschakra – UTRYKKE – kommunikasjon med seg selv og andre

Pannechakra – SE – intuisjon og balanse

Kronchakra – FORSTÅ – stillhet og åndelighet

Auraen, oppsummering og evaluering

 

Oddetallsukene fra 1. september t.o.m. 24. november (ikke høstferien)

Åpne fordypningskvelder med ulike tema og yogaprogram

Her tilrettelegges det for at du kan delta på enkeltkvelder. Velkommen innom!

Samtidig som kveldene er frittstående (se tema i oversikten), passer temaene og yogaprogrammene inn i høstens program som en helhet.

De åpne kveldene kan for deg som deltar på Lær deg å balansere dine chakra være brikkene som fyller de åpne rommene i puslespillet.

Mer info om hver enkelt kveld kommer…

 

Tilbakemeldinger fra høsten 2014:

Etter å ha holdt på med mediyoga i halvannet år med de tre startpakkene og andre fine gruppetimer, ble fordypningskveldene en opplevelse jeg alltid kommer til å ha med meg <3

Vi var 6-8 damer som alle var like interesserte i å komme dypere inn i Mediyogaens verden og gjennom disse to-timers øktene fikk vi nær og varm kjennskap til både mantrameditasjon, hjertemeditasjon og mye annet spennende.

Vi møttes to mandager i måneden og det var egentlig helt ok med tanke på at disse øktene varte i to timer og følelsen og roen etter disse kveldene satt i i flere dager etter. 

Maiken pratet gjerne litt i forkant om det vi skulle gjøre denne kvelden, vi gjennomførte øktene i stillhet og med lukkede øyne og samtalte etterpå om opplevelsen. 

Så forlot vi hverandre fylt av ro og harmoni og gledet oss til neste gang vi skulle møtes 🙂

Så har du det fantastiske med disse kursene til Maiken; 

Vi får alltid en fil tilsendt på mail eller muligheten til å kjøpe en cd med instruksjoner slik at du kan gjennomføre disse øvelsene/meditasjonene hjemme hos deg selv. 

Disse kveldene er så unike, beroligende, sjelerensende, oppklarende, lykkeliggjørende (om det er et ord;) og avstressende at jeg håper virkelig du tenker som så at: «Ja! Dette vil jeg gjøre for meg selv! Dette fortjener jeg! :)» 

Til tross for at jeg var med på de forrige fordypningskursene, er jeg klar for en ny høst med lunt, hyggelig, beroligende og avstressende samvær i Femmes koselige lokaler 🙂

– Elisabeth

 

Gjennom temakveldene fikk jeg en mye bedre forståelse over hva Yoga egentlig innebærer. Hver temakveld omfatter en teoretisk forklaring over hva øvelsene brukes for og hvordan kroppen reagere. Det er kjempespennende og lærerikt. Jeg gleder meg til å få en repetisjon i år igjen 😀
Jeg ble bedre kjent med meg selv og har fått en verktøykasse jeg kan bruke dersom jeg føler behov for et eller annet, f.eks. for å roe meg ned, løse forspenninger eller rett og slett finne ut hva som er i veien akkurat nå. Temakveldene hos Maiken anbefales på det sterkeste!!
– Susanne

Kveldene med fordypning har vært veldig viktige for meg. I tillegg til å ha vært meget givende og lærerike, har de vært med på å få meg inn i rytmen igjen med tanke på min egen yogapraksis. Ofte finner jeg det vanskelig å motivere meg selv til å praksisere yoga på egen hånd, men når jeg har deltatt på fordypningskveldene har jeg fått ny giv og nok en gang blitt påminnet hvor viktig det er og hvor utrolig godt det gjør meg! – Ingrid Elisabeth

 

Priser

Hele semesteret, hver torsdag (15 kvelder). Pris for hele semesteret 15 kvelder 3600 kroner.

Chakrakurset (8 kvelder partallsuker) + evnt. enkeltkvelder. Pris for Chakrakurset 8 kvelder 2400 kroner + 250 kroner for åpne kvelder når du deltar på chakrakurset.

En, flere eller alle av de fordypningskveldene som er merket med Åpen. Pris per gang 300 kroner, for mer enn 4 åpne fordypningskvelder 250 per gang og for 7 åpne fordypningskvelder 1500 kroner.

 

Påmelding

Send din påmelding til post@dypindrero.no så snart du vet at du ønsker å delta! Påmeldingen bør inneholde navn, e-postadresse og telefonnummer.

Frist for påmelding til åpne kvelder er så lenge det er ledig plass og helst onsdag før den aktuelle torsdagen.

Om du blir syk eller annet uforutsett gjør at du mister kurskvelder, kan du ta igjen betalte kvelder på mandager kl 20-22 eller torsdager kl 12.30-14.30 om du ønsker det. (Grunnkurset)

Påmeldingen er bindende og du vil få bekreftelse på deltakelse og betalingsinfo på e-post.

 

Betaling

Pakker på flere kvelder eller hele semesteret betales til kontonummer 8601 43 32822 innen 1. august. Merk betalingen med navn og MediYoga + navn på kurs/antall kvelder/datoer. Jeg sender deg gjerne en faktura om du ønsker deg det.

Ved deltakelse på enkeltkvelder kan du betale med kort eller kontant ved oppmøte eller til kontonummer 8601 43 32822 før den aktuelle kvelden.

Hjertelig velkommen! <3

 

 

Kommentarer er stengt.