Kurs i MediYoga Chakra! Lær deg å balansere dine chakra

Chakra : MediYoga

Alle er velkomne til å bli med, både nybegynnere og mer erfarne.

 

Chakrabalansering

Chakraene eksisterer inne i oss alle, og kan blant annet beskrives som energihjul. Vi har en fysisk kropp, og er samtidig et energivesen. Chakraene fungerer som en bro mellom den fysiske materien og den subtile substansen som er en del av oss – energien. På dette kurset vil du få anledning til å danne deg din egen oppfatning av chakrasystemet, basert på ny kunnskap og dine egne opplevelser med yogaøvelser og meditasjoner fra MediYoga.

 

Det ligger i chakrasystemets natur å strebe etter balanse. Alle chakraene er like viktige. Ubalanse i ett chakra påvirker de andre fordi alle er intimt knyttet til hverandre. Chakraene balanserer og regulerer kroppen på mange forskjellige måter. Hvert enkelt chakra er forbundet med det sentrale nervesystemet via en stilk som slutter i ryggmargen. Chakraene står også i forbindelse med og påvirker det endokrine kjertelsystemet (hormonene) og har derfor stor innflytelse på vårt psykiske og fysiske velvære. For hvert chakra vi skaper balanse i, får vi mer livskraft og selvinnsikt.

 

Ønsker du å være med på en spennende reise i deg selv? I naturfine omgivelser på Midtsandtangen?

 

Onsdager kl 19.00 – 21.00 fra 7. februar, 15 ganger

Sted: Midtsandtangen friluftsområde ved sjøen i Malvik i det GULE verkstedhuset ved den innerste delen av parkeringsplassen. Du går 50 meter ned mot sjøen.
Kommer du på E6 fra Trondheim kjører du av ned mot Storsand og tar den første avkjøringen til venstre etter du har kjørt forbi Storsand camping. Du kjører under togskinnene og rett frem til du ser et eplegrønt hus på venstre side. Der tar du til venstre og parkerer helt innerst på parkeringsplassen.
Tar du buss er det nr. 38 til bussholdeplassen ved Lillesand treningssenter og går gjennom undergangen til togskinnene og ca 100 meter ned mot sjøen. Se etter det eneste gule bygget! Det står Soleyoga på veggen.

Påmeldingsinfo finner du lenger ned

 

MediYogapraksisen sammen er hoveddelen:

Øvelsene er myke, utføres innkjennende og tilpasses alle kropper.

Yogaprogrammet inneholder alltid bevisst dyp og rolig pust, hvile/avspenning og meditasjon. Vi har gjennomgående hovedfokus på et chakra. Se oversikt lenger ned. De fem delene som MediYoga består av, pust, øvelse/stilling, mantra, fokus og mudra, er med hele veien.

Jeg spiller bakgrunnsmusikk (noen ganger tilpasset til chakra), og tar ibruk live-instrumenter som koshi-klokker, shrutibox og Gong. Jeg prøver å balansere det med stillhet.

 

Samtaledel:

Hver av samlingene vil inneholde en presentasjon/samtale om et av chakraene. Det er rom for å dele erfaringer og stille spørsmål etter yogapraksisen hver gang.

Hensikt med teori/refleksjon er å:

  • Knytte sammen praksis og kunnskap/forståelse
  • Se sammenhenger og helheten i oss som mennesker – kropp, tanker og følelser

 

Kursmateriell

I kursprisen får du lydfiler med instruksjon i et kort yogaprogram med 3-4 øvelser for hvert chakra. Du får opptak av kurssamlingene, og kompendium om Chakraene. Alt er samlet i en kursportal. Slik kan du praktisere hjemme mellom kursdagene, og fortsette reisen resten av livet om du vil.

 

Oversikt over kurssamlingene:

7. februar: Yogaprogram for balanse i alle chakraene og intro.

14. februar: Rotchakra – VÆRE – grunntrygghet og selvfølelse

28. februar og 7. mars: Sakralchakra – FØLE – kreativitet og relasjoner

14. og 21. mars: Navlechakra – GJØRE – kraft og selvtillit

4. april: Det nedre triangelet.

11. og 18. april: Hjertechakra – ELSKE – ubetinget kjærlighet og verdighet

25. april og 2. mai: Halschakra – UTRYKKE – kommunikasjon med seg selv og andre

9. mai: Pannechakra – SE – intuisjon og balanse

16. mai: Kronchakra – FORSTÅ – stillhet og åndelighet

23. mai: Hjertet igjen.

30. mai: Auraen, balanse i alle chakra og evaluering.

 

Påmelding og betaling

Investering for 15 ganger inkludert kursportal og oppfølging på e-post er 3600 kroner.

Du kan melde deg på ved å sende e-post eller sms med navnet ditt, e-postadresse og mobilnummer, og selvfølgelig hvilket kurs du ønsker å delta på.

Det kan bli mulighet for å delta på enkeltklasser om det er ledig. 10 ganger koster 2700 kroner.  Per gang 300 kroner. (maks 8 deltakere)

Om du deltar på enkeltklasser og ønsker å kjøpe tilgang til alt materiell fra kurset på nett koster det 490 kroner. Ordinær pris er 990 kroner. (tilgang er inkludert i kurspakken 15 ganger)

Ved påmelding vil du få tilsendt bekreftelse på e-post. Du kan velge om du ønsker å betale alt med en gang eller dele opp i to delbetalinger, og jeg sender faktura ved forespørsel.

All påmelding både skriftlig og muntlig er bindende. Ved fravær ved sykdom eller annet ufroutsett er det mulig å ta igjen klasser på disse betingelsene:

  1. Du varsler fraværet så tidlig som mulig og senest 24 timer før den aktuelle klassen.
  2. Du tar selv initiativ til å ta igjen klasser. Det er mulig å ta igjen på alle de ukentlige klassene, så lenge det er ledig plass.

Skulle du ønske å si ifra deg plassen din er det disse reglene som gjelder:

Avmelding minst en uke før kursstart medfører et gebyr på 1000 kroner. Avmelding senere enn 1 uke før kursstart medfører at du betaler hele kursavgiften. Ved uforutsett sykdom eller endring i livssituasjon/arbeidssitusjon kontakter du meg så snart som mulig, så finner vi den beste løsningen sammen.

Ta gjerne kontakt med meg om lurer på noe!

Hjertelig velkommen på MediYoga!

 

Kontakt med meg

Tilbake til Kursoversikt

 

 

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Bokmerk permalink.

En kommentar til Kurs i MediYoga Chakra! Lær deg å balansere dine chakra

  1. Pingback: URL

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *