Jeg elsker meg… MediYoga-tryllestav #1

 

For mer enn to år siden skrev jeg innlegget som du kan lese lenger ned på siden, men jeg turte aldri å legge det ut på bloggen. Jeg vet fortsatt ikke helt om jeg tør å dele det, men så tenker jeg at du kanskje kjenner deg igjen, og temaet er veldig aktuelt og relevant. Kjærlighet er helende. Spesielt kjærlighet til seg selv. Nederst på siden deler jeg ei lydfil med deg, «Jeg er lyste fra min sjel». Har du lyst til å dele dine tanker med meg etter at du har lest og lyttet, blir jeg veldig glad.

 

Jeg bruker å si ordene i mantraet under til meg selv, igjen og igjen, og jeg blir fyllt med kjærlighet, til meg selv. Ordene er til deg, som en innledning til teksten. Du skal selvfølgelig si ordene til DEG selv.

Selvstyrkende ord i kombinasjon med musikk er magi for meg. Jeg deler to av mine favorittinnspillinger av mantraet/teksten som du kan spille av på YouTube. Helt nederst på siden deler jeg min egen versjon på norsk på lydfil. Det med en følelse av gru-glede. Håper du blir inspirert og berørt. <3

 

I am the light of the soul

I am beautiful

I am bountiful

I am bliss

I am

I am

 

Lytt til denne versjonen av Gurudass Kaur! <3

 

Eller denne versjonen av Snatam Kaur, spesielt til deg som har barn eller barnebarn (oldebarn) <3 eller har vært barn 😉

 

Jeg elsker meg…

(Oktober 2013)

 

Jeg elsker meg selv…og da kommer det helt naturlig å tenke videre mannen min, sønnen min, mamma, pappa, søstrene mine osv. Det er vanskelig og modig å si at jeg elsker meg, og så bli ved det. Og, elsker jeg egentlig meg? Jeg er jo stressa og irritabel noen ganger, jeg tør ikke si det jeg mener alltid, jeg glemmer ting, jeg spiser sjokolade, jeg er sjenert, jeg finner ikke de ordene jeg ønsker, jeg har ikke idealkroppen…osv. Og ikke minst, hvis jeg tør å elske meg selv, hvordan vil andre se på meg? Høy på pæra?

Å  akseptere meg selv akkurat slik som jeg er, å elske meg selv, det er det vanskeligste jeg vet om! Sammen med å tro på meg selv. Og det er mine egne tanker som stopper meg, en indre slåsskamp! Jeg er vant til å tenke hvordan vil jeg være. Hva skal til for at jeg skal være fornøyd med meg selv og den jeg er sammen med andre?

Jeg vil være slik jeg er når jeg ikke er stressa. Yoga og meditasjon fjerner stresset og gjør meg mindre styrt av mine følelser, mer tålmodig og forståelsesfull, jeg er roligere og varmere. Dette er egenskaper som jeg ønsker meg og som jeg føler meg hjemme i. Når jeg gjør MediYoga er det lettere for meg å være tilfreds med meg. Det er nok en av grunnene til at jeg er avhengig av MediYoga.

Kommer jeg noen gang til å elske meg selv uten MediYoga? Jeg vet ikke. Jeg har høye forventninger til meg selv, og jeg ønsker nok å ha det også. Jeg vil være god mor, yte mitt beste når jeg har kurs som eksempler. Når jeg mediterer daglig roer den indre tankekritikeren seg ned noen hakk, og det blir mer rom for GOD NOK og GODT NOK. <3 Egentlig tenker jeg at det kanskje ikke er nødvendig å leve uten. Jeg elsker jo yoga og meditasjon, spesielt MediYoga. Godfølelsen av velværhormonene som frigis. Og, jeg elsker følelsen av å være i harmoni med meg selv og menneskene rundt meg. Ikke minst, jeg trenger tid med meg selv. Og hva er galt med å ønske å leve uten langvarig stress og stresshumør?

Jeg fortsetter jeg. Ja. 🙂

 

Jeg har laget meg en egen versjon på norsk av mantraet I am the light of the soul. Jeg bruker å synge det for meg selv og ofte for den yngste sønnen min. Du kan få melodien på hjernen du også, om du lytter til den korte lydfila under teksten. 😉

(og det er første opptak jeg deler med deg, ellers hadde jeg brukt hele dagen)

 

Jeg er lyset fra min sjel

Jeg er vakker jeg

Jeg har ALT i meg

Jeg er fri

Jeg er lykkelig

Jeg er

 

(merket tekst er endret 19. april 2016, og det stemmer derfor ikke helt overens med lydfila)

 

Jeg er lyset fra min sjel med Maiken Sneeggen

 

Håper du er inspirert og berørt. Du er god nok. Du fortjener å bli elsket. Kjærlighet til deg selv er en av nøklene til indre ro. Visste du det?

<3 <3 <3 Klemmer fra Maiken <3 <3 <3

 

Ønsker du deg smakebiter fra MediYoga på lydfil og å lære mer om tema rundt indre ro og bedre helse med MediYoga? Les innlegget på lenken under og legg igjen navn og e-postadresse i den svarte boksen!

MediYoga til alle som vil ha

 

 

Bokmerk permalink.

4 kommentarer til Jeg elsker meg… MediYoga-tryllestav #1

 1. Anne-Grete sier:

  Nydelig Maiken. Denne blir jeg å bruke hver dag. Tusen takk skal du ha. Klem fra meg

  • Maiken sier:

   Takk Anne-Grete! <3 <3 <3 Det gjør så godt med gode ord. Gode ord re healing. Jeg deler med glede. Klem fra meg.

 2. Grete sier:

  Aldeles nydelig Maiken, tusen takk for at du delte denne! Gode, sanne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *