Gongbad ved fullmåne på Leangen

Gongbad ved fullmåne

Gongbad ved fullmåne
– Puste dypt og rolig og lande på yogamatta.
– Deilig MediYogaprogram og meditasjon
– Lang dybdeavspenning med lyd av to fantastiske Gonger og andre beroligende instrumenter som koshiklokker, shrutiboks, stemme.
– Vi avslutter med sang (frivillig) og deling.

Lydvibrasjonene (frekvensene) fra Gongen kan ta deg inn i en dypt meditativ tilstand hvor kroppen og sinnet kan regenerere seg selv. Det kan oppleves som de dype vibrasjonene masserer kroppen fra innsiden. Gongbad kan blant annet hjelpe deg å slippe gammelt mentalt skrot og åpne for at nye tanker og vaner kan spire frem, og å løsne spenninger slik at du kan føle deg mykere, lettere og gladere. Gongbad må oppleves.

Du er velkommen til te etterpå.

Gongbad ved fullmåne sammenfaller med den ukentlige klassen MediYoga videre denne gangen, men alle øvelser tilpasses til alle som har lyst til å delta på gongbadet.

STED: Gamle lokalet til klinikk Femme på Leangen, Falkenborgveien 38. Samme inngang som Leangen Fysioterapi, og den rosa døra i 2. etasje.

PRIS: Pris 315 kroner (150 kroner for deg som har betalt for helt kurs i høst, og du kan bruke klipp)

PÅMELDING: Påmelding er nødvendig og bindende for deg som ikke allerede er deltaker på MediYoga videre. Betal med kort ved å klikke her, eller evnt. vipps til 41697313 og skriv din e-postadresse. Du får mer info på e-post ved påmelding. Ta kontakt om du ikke får e-post! Har du klippekort eller deltar på en av de andre klassene i høst og skal ha rabatt, kan du melde deg på på mail til maiken@dypindrero.no eller SMS til 41697313.

Gleder meg veldig!

♥ Hjertelig velkommen! ♥

Er du interessert i hvilke andre kurs du kan delta på enten på Midtsandtangen eller på Leangen finner du info i kursoversikten på hjemmesidem: www.dypindrero.no/kursoversikt

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *