Gongbad ved fullmåne på Midtsandtangen

Gongbad ved fullmåne


– Puste dypt og rolig og lande på yogamatta
– Lang dypavspenning med lyd av Gong og andre beroligende instrumenter som koshiklokker, syngeboller, shrutiboks og stemme.

TID: Tirsdag 25. september kl 21.00-22.30

STED: Midtsandtangen friluftsområde ved sjøen i Malvik i det GULE verkstedhuset ved den innerste delen av parkeringsplassen. Du går 50 meter ned mot sjøen.
Veilbeskrivelse: Kommer du på E6 fra Trondheim kjører du av ned mot Storsand og tar den første avkjøringen til venstre etter du har kjørt forbi Storsand camping. Du kjører under togskinnene og rett frem til du ser et eplegrønt hus på venstre side. Der tar du til venstre og parkerer helt innerst på parkeringsplassen.
Tar du buss er det nr. 38 til bussholdeplassen ved Lillesand treningssenter og går gjennom undergangen til togskinnene og ca 100 meter ned mot sjøen. Se etter det eneste gule bygget! Det står Soleyoga på veggen.

PRIS: Pris 300 kroner (klippekort kan benyttes)

PÅMELDING: Påmelding er nødvendig og bindende. Betaling ved påmelding til kontonummer du får oppgitt. Plass til maks 12 personer. Send navn, e-post adresse og mobilnummer til meg på maiken@dypindrero.no, sms 41697317 eller PM på Facebook. Du får mer info på e-post ved påmelding.

Gleder meg veldig!

♥ Hjertelig velkommen! ♥

Er du interessert i hvilke andre kurs du kan delta på enten på Midtsandtangen eller på Leangen finner du info i kursoversikten på hjemmesidem: www.dypindrero.no/kursoversikt

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .Bokmerk permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *